istek li Parmaklar Geleceği Programlıyor

 FENLİSESİ 9. ve 10. sınıflar  sınavları içindir…. 2. dönem  örnek sorular bilgisayar bilimi 2.dönem örnek sorular

yeni ürün gif ile ilgili görsel sonucu          https://dalicilas07.wordpress.com/fenlisesi/

www.tinkercad.com

3 boyutlu tasarım simülasyon programı

Kullanıcı adı: billap1    ,  billap2,  billap3  ,billap4 ,   billap5

Şifre:pc1234+-

TİNKERCAD İLE  ARDUİNO ÇALIŞMA DOSYASI ÖRNEKLER
ARDUİNO ÖRNEKLER

ortaokul 5 ve 6 . sınıflar içindir

yeni ürün gif ile ilgili görsel sonucu2.dönem  yazılılar için çalışma dosyaları bilgisayar-calisma-kagidi2   indirrrrrrrrrrr

2.dönem  yazılılar için ornek-sorular innndirrrr…..
BT_5-6.snf_2d2y2018 cevaplı sorularindiiiir       kodu game çalışma kağıdı pdf indiirrr KODU GAME KULLANMA KILAVUZU

yeni ürün gif ile ilgili görsel sonucu                     ortaokul 5 ve 6 . sınıflar içindir örnek kodlama siteleri 


(2017-2018 ÖĞRENCİ KODLAMA ŞİFRE ADRESLERİ
5. SINIF VE 6. SINIF WEB SAYFAMIZDADIR.) uygulama yapılan örnek siteler……………………………………..
beba eğitim sitesi *   http://kod.eba.gov.tr/tr/index.html

İSTEK Antalya Yeditepe Koleji İlkokulu 4. sınıf ve Ortaokulu 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz, bilişim teknolojileri dersinde, Microsoft’un 5-12 yaş aralığındaki çocuklara2 kod yazma hevesi aşılayan Hour of Code (Euro Code), Kodu, Scratch etkinliğine ikinci dönem başladı.

Dünyada 5-12 yaş aralığındaki çocuklara kod yazma hevesi aşılayan, Başkan Obama, Bill Gates, Mike Zuckerberg ve daha birçok ünlü ismin desteklediği Hour of Code etkinliği ile öğrencilerimiz de geleceğini planlıyor.

Öğrencilerimiz, çok eğlenceli ve basit programlar ile kendi uygulamalarını yazıp oyunlarını geliştirebilecek. İlk kodlarını yazdırmayı hedefleyen Hour of Code (Euro Code) ile öğrencilerimiz, inovasyona dayalı fikirlerini hayata geçiriyor. Teknolojiyi doğru kullananların yarının liderleri olacağı Hour of Code / Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor ile öğrencilerimiz bilgisayarda ilk üretimlerini gerçekleştiriyor
.1

Hour of Code nedir?

Hour of Code, Türkçe adıyla “Kodlama Saati” 180’ den fazla ülkede gerçekleşen ve 10 milyonlarca öğrenciye ulaşmış küresel bir harekettir. Code.org öncülüğünde ve Microsoft desteğiyle tüm dünyada düzenlenen bu etkinlik dünyanın en büyük öğrenme hareketi olarak adlandırılıyor.

Toplumun bilgisayar okuryazarlığı seviyesini arttırmayı amaçlayan “kodlama saati” her yaştan öğrencinin teknolojik yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Kodlama Saatinin arkasında kimler var?

Kodlama Saati, 1Code.org tarafından organize edilen, halka açık, kar amacı gütmeyen, bilgisayar biliminin hayatımızdaki katkısını daha fazla okulda öğretilmesini sağlayarak arttırmaya adanmış, öğrencilerin de katılımını arttırmayı amaçlayan bir organizasyondur. Eşi benzeri görülmemiş bir ortaklar topluluğu Kodlama Saatini desteklemek için bir araya geldi; bu ortaklar arasında Microsoft, Apple, Amazon gibi şirketler de var.

Yorum bırakın